Грчки хотели | Хотели во Грција - Грчки директориум за хотели

Тасос  


Барај хотели во Тасос повтори го барањето


хотели и апартмани во Тасос

379 хотели и апартмани во Тасос

Пронајдете сместување според Вашите конкретни потреби

Одберете опсег на цени кои Ви одговараат:

0 - € 160

Како сакате да го подредиме пребарувањето?

Колку ѕвезди сакате да има сместувањето:

Која категорија на сместување Ве интересира?


  379 хотели во 18 дестинации во Тасос

Apollonio
Апартман

Apollonio

Located 500 metres from Chryssi Ammoudia Beach, Apollonio offers self-catering units and free WiFi throughout. A garden with BBQ facilities is also available.

 0.53 км од центарот на Хриси Амудија


Suzi's Rooms
Апартман

Suzi's Rooms

Just 50 metres from the nearest beach, Suzi's Rooms are located in Koinira Village. They feature self-catering accommodation with a balcony and free WiFi. Facilities include a BBQ and a terrace. Paradise Beach is 2 km aw...

 0.35 км од центарот на Којнира


Villa George
Гостински соби

Villa George

Villa George is situated in a lush garden just 100 metres from the beach of Skala Rachoniou in Thasos. It offers air-conditioned rooms with free Wi-Fi and a balcony overlooking the garden and the Thracian Sea.

 0.39 км од центарот на Скала Рахониу


Arsinoi Stonehouses
Гостински соби

Arsinoi Stonehouses

Scattered among lush gardens, Arsinoi Stonehouses are located just 150 metres from Limenaria Beach in Thassos and within 1.5 km from the village centre.

 2.75 км од центарот на Лименариа


ALEA Hotel & Suites
Одмаралиште

ALEA Hotel & Suites

Situated on a beachfront location in North-West Thassos in Skala Prinou, the 4-star Alea Hotel features a fitness centre and 3 outdoor pools. It offers spa facilities, while WiFi is available in all areas.

 0.79 км од центарот на Скала Прину


Edelweiss Studios
Апартман

Edelweiss Studios

Edelweiss Studios offer self-catered accommodation, just 100 metres from the port of Thassos and 250 metres from the beach.

 0.45 км од центарот на Лименас


Sikoudis Gorgona Beach
Апартман

Sikoudis Gorgona Beach

Located in Skala Rachoniou in Thasos, beachfront Sikoudis Gorgona Beach offers a restaurant and free WiFi. It is 300 metres from shops and cafeterias.

 0.11 км од центарот на Скала Рахониу


Pension Karadolas Kallirachi
Апартман

Pension Karadolas Kallirachi

Just 50 metres from the beach, Pension Karadolas Kallirachi is located in Thasos. It offers a terrace, air-conditioned apartments with a furnished balcony overlooking the Aegean Sea. Shops and cafeterias are 300 metres a...

 0.11 км од центарот на Скала Kалирахис


Pernakria
Апартман

Pernakria

Surrounded by a lush garden with olive and fig trees, Pernakria is 250 metres from the beach of Skala Rachoniou. It features stylish, self-catered bungalows with furnished balcony overlooking the garden and the Aegean Se...

 1.92 км од центарот на Скала Рахониу


Veroniki Apartment
Апартман

Veroniki Apartment

Located 10 metres from the beach, Veroniki Apartment offers air-conditioned apartments with a balcony overlooking the sea in Thasos. Shops and cafeterias are 20 metres away.

 0.81 км од центарот на Скала Mарион